Velomed, management, economie, educație, proiecte, business

  

 

VELOMED SRL

www.velomed.ro

Viitorul este inovația. Susținem inovatorii dinamici să creeze cu scop. Integrarea este cheia succesului economic. Scopul este nobil. Beneficiul este al tuturor.

PROIECTE

 

 

STRUCTURA "PETALE" ȘI ANSAMBLE SUPORT PENTRU DETECTORI CU SCINTILAȚIE

 

Structură funcțională, denumită STRUCTURA "PETALE", destinată fixării unor detectori cu scintilație pentru detecția de radiații gamma.

 

Structura a fost realizată de CLR HYDRAULICS pentru:

Fizica nucleară a infrastructurii ușoare extreme (ELI-NP)

 

MAȘINA DE SUDARE CU FASCICUL DE ELECTRONI

 

Mașina de sudare cu fascicul de electroni (EBW) este utilizată pentru sudarea diverselor componente și sisteme pentru dispozitive de fuziune nucleară. Aceste componente și sisteme implică o gamă largă de materiale / combinație de materiale, caracteristici de penetrare, îmbinare configurații, orientări și dimensiuni. Mașina EBW este prevăzută cu un manipulator liniar cu două axe, manipulator rotativ cu înclinare și tailstock. Masa de lucru poate muta piesele de lucru liniar pe axa X, axa Y și axa Z, toate manipulatoarele fiind controlate CNC. Mașina EBW încorporează un sistem de pompare de vid în cameră, pompare separată, sistem pentru pistoale EB, alimentare de înaltă tensiune SMPS, pachet de diagnosticare automată, pachet QA, jurnal de date, puls de fascicul, oscilare a fasciculului. 

Proiect CLR HYDRAULICS în desfășurare.

 

 

 

MASCĂ CU FILTRU SCHIMBABIL PENTRU APLICAȚII MEDICALE ȘI NU NUMAI

 

Masca asigură nivel de filtrare FFP3 prin utilizarea unor filtre de cea mai bună calitate, cât și o eliminare rapidă a expirației diminuând pericolul de autoinfestare cu propriile expectorații. Un alt beneficiu este protecția completă a feței și ochilor prin intermediul vizierei transparente mobile și amovibile.

Design original CLR HYDRAULICS.

 

 

 

SET SUPORȚI REFLECTOR OPTIC SFERIC

 

Suporții au fost realizați pentru relocarea unui sistem de măsură portabil de tip laser tracker, fiind concepuți să fie ușor montabili/demontabili. Au fost instalați în pardoseală/pe pereții structurii, în care au fost fixați reflectori optici sferici, formând o întreagă rețea de referință necesară operațiunilor dorite. 

Suporții au fost realizați de CLR HYDRAULICS pentru:

Extreme Light Infrastructure Nuclear Physics (ELI-NP)

 

SUPORȚI SI ECRANE PENTRU DIAGNOSTICE DE PARTICULE LA ELI-NP

 

Produsele sunt componente ale unor instrumente ce sunt utilizate in experimentele cu laseri de mare putere la ELI-NP pentru caracterizarea spectrelor de radiație (ioni, gamma, perechi electron-pozitron) emisă în urma interacției laser-țintă. 
Misiunea ELI-NP la care contribuie aceste componente este cea de a fi cea mai importantă infrastructură europeană de cercetare și dezvoltare care să faciliteze experimente cu câmpuri electomagnetice de intensități extrem de ridicate, permisă de dezvoltarea primului sistem laser de 10PW din lume.

Proiect în execuție realizat de CLR HYDRAULICS pentru:

Extreme Light Infrastructure Nuclear Physics (ELI-NP)

 

 

 

PARTENERIAT INTERNAȚIONAL

 

 

 

UNIC DISTRIBUITOR ÎN ROMÂNIA DE PRODUSE PENTRU TESTARE GENETICĂ

TESTE RAPIDE CE UTILIZEAZĂ METODA RT-RAA, 8-15 MINUTE, CU RATĂ DE COINCIDENȚĂ 100% RT-PCR

 

 

 

THE EXTREME LIGHT INFRASTRUCTURE NUCLEAR PHYSICS (ELI-NP) PROJECT 

 

 

 

 

VEZI WEBSITE...

 

PENETRAȚII VERTICALE CU ECRANARE LA PULSURI ELECTROMAGNETICE

Produsele sunt componente necesare sistemelor de vid ale zonelor experimentale folosind laseri de mare putere. Reprezintă ansambluri ce conțin tronsoane verticale ale tubulaturii de vid și alte componente ce au rolul de a asigura menținerea integrității protecție la pulsuri electromagnetice (EMP) a sălilor experimentale ELI-NP la trecerea spre subsol a tubulaturii de vid și altor utilități.
Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară "Horia Hulubei" - IFIN-HH are ca scop desfășurarea activității de cercetare științifică și dezvoltare tehnologică în domeniul fizicii, în special a celor sub-atomice, precum și creșterea impactului domeniului nuclear în societate, prin cercetarea avansată și prin serviciile cele mai profesioniste. 
În cadrul IFIN-HH se derulează proiectul Extreme Light Infrastructure - Nuclear Physics (ELI-NP) care va deveni un Centru European de excelență în cercetare avansată în domeniul laserilor de intensitate mare, al interacțiunii dintre laser și materie și al surselor secundare de radiații, cu posibilități unice la nivel mondial.

Proiect în execuție realizat de CLR HYDRAULICS pentru:

Extreme Light Infrastructure Nuclear Physics (ELI-NP)

 

 

STRUCTURA DE SUSȚINERE DETECTORI DE NEUTRONI ȘI ANSAMBLE SUPORT DETECTOR

 

Echipamentul constituie suportul unui ansamblu de detecție a neutronilor rapizi emiși în reacțiile nucleare induse de fasciculul gamma. Structura de susținere detectori de neutroni are rolul de a susține detectorii scintilatori de neutroni montați în suporți, aceștia fiind de două tipuri: Detectori cu scintilator lichid și Detectori cu sticlă dopată.

Structura a fost realizată de CLR HYDRAULICS pentru:

Extreme Light Infrastructure Nuclear Physics (ELI-NP)

 

 

 

 

REACTOR CU PLASMĂ

 

Destinat incinerării deșeurilor medicale.

Temperatură de lucru: 7000 ºC

Capacitate de distrugere: 100 kg/h 

 

Proiect CLR HYDRAULICS în desfășurare.

 

 

 

A lua legatura:

Coordonator: dr.ing. Dionisie Lefter

Platforma specializată inteligentă RoMold INVENT

 

 

Str. Străpungere Silvestru nr. 52,

bl. T3-4, sc. B, ap. 1, Iași,       

Jud. Iași, România, cod 700004

e-mail: velomed.srl@gmail.com

+40 744 501 422