A lua legatura:

Coordonator: dr.ing. Dionisie Lefter

Platforma specializată inteligentă RoMold INVENT

 

 

Str. Străpungere Silvestru nr. 52,

bl. T3-4, sc. B, ap. 1, Iași,       

Jud. Iași, România, cod 700004

e-mail: velomed.srl@gmail.com

+40 744 501 422

Velomed, management, economie, educație, proiecte, business

  

 

VELOMED SRL

www.velomed.ro

Viitorul este inovația. Susținem inovatorii dinamici să creeze cu scop. Integrarea este cheia succesului economic. Scopul este nobil. Beneficiul este al tuturor.

COLABORARE INTERNAȚIONALĂ

Centrul chinez pentru prevenirea și controlul bolilor pentru prevenirea bolilor virale și a genelor și Jiangsu Qi Biotechnology Co., Ltd., au dezvoltat în comun un nou tip de kit de detecție rapidă a noului coronavirus (2019-nCoV) prin amplificare a izotermelor cu acid. . nucleic. Acesta a fost evaluat clinic complet de trei instituții. Rata de conformitate generală este de 100% și echivalentă cu acelorlalte produse similare aprobate de Administrația pentru Alimente și Medical. Trusa este potrivită pentru utilizarea în laboratoarele locale și municipale.

CLR Hydraulics a primit dreptul de distribuție exclusivă a acestor kit-uri în România.

 

 
  • China și Uniunea Europeană au obiectiv și principii de aplicare similare pentru parcurile științifice și tehnologice.
  • Ambele se bazează pe cooperarea dintre administrație, mediul academic, asociații profesionale și părțile interesate din economie în promovarea progresului științific tehnic pentru dezvoltarea economiei.
  • Ambele folosesc principiul subsidiarității și prezenta diferențe, de la caz la caz, între regiunile lor și parcurile științifice și tehnologice stabilitate la nivel local.
  • Ambele se întâlnesc și acceptă colaborări și investiții străine în afara blocului lor economic
  • Există domenii strategice exclusive în cercetarea științifică, dar există mai multe domenii în care colaborarea științifică pentru a ridica nivelul de performanță economică reciprocă este de dorit de ambele părți.
  • România este o țară mult mai mică decât China. În special, România este interesată să colaboreze cu entități științifice și economice chineze, respectiv, cu parcuri științifice și tehnologice din China.
  • Frecvența și calendarul colaborărilor româno-chineze trebuie să crească. Implicarea parcurilor științifice și tehnologice chinezești trebuie să crească în România. Este o oportunitate și România trebuie inclusă în programul chinezesc „Centură și Drum”.
  • Implicarea parcurilor științifice și tehnologice chinezești din România se poate face atât fizic, cât și virtual. Entitățile capabile din cele două țări pot lucra împreună pentru proiecte diferite.
  • Vă prezentăm aici domeniile de interes științific independent, deosebit, ale participanților români la CISIP 2021.
  • Certificat eliberat pentru domnul Dionisie Lefter (ph.d) de către Departamentul de Cooperare Internațională al Ministerului Științei și Tehnologiei din Republica Populară Chineză.