A lua legatura:

Coordonator: dr.ing. Dionisie Lefter

Platforma specializată inteligentă RoMold INVENT

 

 

Str. Străpungere Silvestru nr. 52,

bl. T3-4, sc. B, ap. 1, Iași,       

Jud. Iași, România, cod 700004

e-mail: velomed.srl@gmail.com

+40 744 501 422

  

 

COLABORARE INTERNAȚIONALĂ

Centrul chinez pentru prevenirea și controlul bolilor pentru prevenirea bolilor virale și a genelor și Jiangsu Qi Biotechnology Co., Ltd., au dezvoltat în comun un nou tip de kit de detecție rapidă a noului coronavirus (2019-nCoV) prin amplificare a izotermelor cu acid. . nucleic. Acesta a fost evaluat clinic complet de trei instituții. Rata de conformitate generală este de 100% și echivalentă cu acelorlalte produse similare aprobate de Administrația pentru Alimente și Medical. Trusa este potrivită pentru utilizarea în laboratoarele locale și municipale.

CLR Hydraulics a primit dreptul de distribuție exclusivă a acestor kit-uri în România.

 

 
  • China și Uniunea Europeană au obiectiv și principii de aplicare similare pentru parcurile științifice și tehnologice.
  • Ambele se bazează pe cooperarea dintre administrație, mediul academic, asociații profesionale și părțile interesate din economie în promovarea progresului științific tehnic pentru dezvoltarea economiei.
  • Ambele folosesc principiul subsidiarității și prezenta diferențe, de la caz la caz, între regiunile lor și parcurile științifice și tehnologice stabilitate la nivel local.
  • Ambele se întâlnesc și acceptă colaborări și investiții străine în afara blocului lor economic
  • Există domenii strategice exclusive în cercetarea științifică, dar există mai multe domenii în care colaborarea științifică pentru a ridica nivelul de performanță economică reciprocă este de dorit de ambele părți.
  • România este o țară mult mai mică decât China. În special, România este interesată să colaboreze cu entități științifice și economice chineze, respectiv, cu parcuri științifice și tehnologice din China.
  • Frecvența și calendarul colaborărilor româno-chineze trebuie să crească. Implicarea parcurilor științifice și tehnologice chinezești trebuie să crească în România. Este o oportunitate și România trebuie inclusă în programul chinezesc „Centură și Drum”.
  • Implicarea parcurilor științifice și tehnologice chinezești din România se poate face atât fizic, cât și virtual. Entitățile capabile din cele două țări pot lucra împreună pentru proiecte diferite.
  • Vă prezentăm aici domeniile de interes științific independent, deosebit, ale participanților români la CISIP 2021.
  • Certificat eliberat pentru domnul Dionisie Lefter (ph.d) de către Departamentul de Cooperare Internațională al Ministerului Științei și Tehnologiei din Republica Populară Chineză.