Str. Străpungere Silvestru nr. 52,

bl. T3-4, sc. B, ap. 1, Iași,       

Jud. Iași, România, cod 700004

e-mail: velomed.srl@gmail.com

+40 744 501 422

 

 

 

A lua legatura:

Coordonator: dr.ing. Dionisie Lefter

Platforma specializată inteligentă RoMold INVENT

 

 

10 July 2020

►Jiangsu Qitian Gene Biotechnology Co., Ltd.

Jiangsu Qitian Gene Biotechnology Co., Ltd. a fost înființată în august 2012, situată în parcul industrial Wuxi, în zona noului district, pe malul lacului Taihu. Cu o suprafață de operare de 2000mp, este echipat cu atelier de producție GMP pilotat, laborator independent de control al calității, centru de experimente de cercetare și dezvoltare, linie de producție de instrumente și alte facilități hardware. Este o întreprindere bazată pe tehnologie care integrează cercetare și dezvoltare, producție, vânzări și servicii. Compania deține drepturi de proprietate intelectuală asupra tehnologiei de bază; brevetele acoperă reactivi, instrumente și platforme tehnologice. A întreprins proiecte majore pentru cel de-al 13-lea plan de cinci ani din 2017. A obținut brevetul invenției de bază pentru drepturile de proprietate intelectuală independente pentru o clasă de dispozitive medicale, și a publicat peste 10 lucrări academice în limba chineză și engleză. A stabilit cooperarea strategică cu institutele naționale de cercetare din diverse domenii și a făcut inovații tehnologice în inspecție și carantină, prevenirea și controlul bolilor, siguranța alimentelor, detectarea bolilor provenite de la plante și animale și creșterea agricolă.

►Ningbo Qitian Gene Technology Co. Ltd.

Ningbo Qitian Gene Technology Co., Ltd. a fost înființată în septembrie 2017, situată în parcul de testare și certificare Ningbo, un parc la nivel național cu o suprafață de operare de 400mp. Este o platformă demonstrativă inovatoare pentru aplicarea tehnologiei de detectare rapidă a RAA. Laboratorul central are o echipă de cercetare și dezvoltare senior, care poate furniza o serie de produse de testare și servicii tehnice pentru institutele de cercetare științifică, întreprinderi și instituții, inclusiv testarea probelor, personalizarea cercetării științifice, etc. Industria acoperă domeniul sănătății publice, agricultura, tratamentul medical, animalele de companie, monitorizarea mediului, siguranța alimentelor, zoonozele și așa mai departe.

 

Qitian Gene Technology Co. Ltd. 

VELOMED SRL

www.velomed.ro

Viitorul este inovația. Susținem inovatorii dinamici să creeze cu scop. Integrarea este cheia succesului economic. Scopul este nobil. Beneficiul este al tuturor.

  

 

Velomed, management, economie, educație, proiecte, business